Malinový RAW cheesecake

17.04.2017

Dnes pro Vás mám vynikající recept na malinový RAW cheesecake, který vykouzlilo Děvče u plotny.

RAW koláč je pro 12 osob. Níž pro Vás mám informace, co na tuto dobrůtku bude potřeba. Tak krásné kouzlení :)

Budeme potřebovat:

Postup:

  1. Mandle dejte do misky plné vody a nechejte je asi 8 hodin nabobtnat. Stejně tak nechejte v jiné misce nabobtnat kešu oříšky.
  2. Ve chvíli, kdy jsou mandle a kešu nabobtnané, můžete přejít k výrobě samotného cheesecake. Dno formy o průměru 20 cm vyložte pečicím papírem.
  3. Datlovou pastu nakrájejte na kousky. Mandle sceďte a rozmixujte na malé kousky. Smíchejte s datlovou pastou, čímž získáte kompaktní "těsto". Vyložte jím dno formy (nebo ho vyválejte mezi dvěma archy pečicího papíru) a dejte do lednice vychladit.
  4. Náplň: do mixéru (takový ten stolní na smoothie) dejte kešu, citronovou kůru a šťávu, kokosové mléko, sirup, maliny a brusinkový prášek a mixujte, dokud nezískáte hladkou hmotu.
  5. Kokosový olej opatrně rozpusťte a přidejte do mixéru. Opět vše promíchejte, náplň nalijte na datlový korpus a dejte do lednice na několik hodin ztuhnout.
  6. Raw cheesecake posypejte lyofilizovanými nebo čerstvými malinami, kurkumou a brusinkovým práškem.
  7. Abyste dostali dort z formy, vezměte nůž s tenkou čepelí a nahřejte v horké vodě. Nůž osušte a oddělte jím formu od koláče. Při krájení opět doporučuji nahřát nůž ve vodě, řezy budou dokonale přesné.
  8. Koláč má trvanlivost maximálně dva dny.
Harera life s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky