Domácí bezlepkové housky na burgery

02.11.2016

Domácí burgery z bezlepkové mouky? Není problém :) jsou malinkaté, ale velmi syté a zdravé :) záleží, která mouka se Vám bude nejvíce zamlouvat :) Díky produktům, jako je bezlepková mouka mnoha druhů, můžeme experimentovat :)

Ingredience na 6 housek

Pracovní postup


Začneme přípravou: psyllium zalijeme vlažnou vodou a necháme odpočívat (nejlépe přes noc). Jakmile se vytvoří hustý gel, přimícháme do něj ostatní ingredience - mouky, semínka, sůl, sodu a trošku vody. Z těsta, které se nám vytvoří, si připravíme 6 porcí a vytvarujeme do houstiček :) Tyto vytvarované houstičky dáme na pečící papír a v troubě pečeme 45 minut na 180 °C.

Doporučuju krájet housky, až budou úplně studené. Bulečky jsou sice menší, ale hodně zasytí.

Harera life s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky