Košík
0
0,00 Kč
Postup
Fazole bango si namočíme nejlépe přes noc. Poté fazolky vaříme cca 1,5 - 2 hodiny. Nakrájíme si cibulku, rajčata, mrkev a pomalu smažíme na pánvy. Až bude zelenina podusená a pustí šťávu, přidáme fazolky. Celou smeš zalijeme trochou vody z uvařených fazolí. Do směsi dáme medvědí česnek a také konopné semínko. Souběžně si necháme vařit i rýži.
Závěr
Jakmile máme zeleninovou směs i rýži hotovou, vše dohromady spojíme. Pokud je za potřebí, tak neustále trošku podlíváme vodou. Vše promíchme a celé dochutíme podle naší chuti. Já přidala himalájskou sůl, pepř a majoránku. Rizoto s fazolemi bango je velmi výživné a zdravé. Opravdu chutný obídek :)